Jordi Graupera i Sílvia Orriols, descol·locats

La precipitada convocatòria de les eleccions al Parlament decidida per ERC ha agafat amb els pixats al ventre dues candidatures que s’estaven preparant per presentar-se als comicis, que estaven programats per al mes de febrer de l’any vinent. Es tracta de les formacions independentistes Alhora i Aliança Catalana, que encapçalen el filòsof Jordi Graupera i l’alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, respectivament.

El compte enrere per a les eleccions del 12 de maig ja ha començat i, amb la Setmana Santa enmig, és pràcticament impossible que aquestes candidatures puguin arribar a temps de fer tots els tràmits per poder presentar-se a les quatre demarcacions. En el cas d’Alhora, l’acte de presentació d’aquesta nova proposta de Jordi Graupera i Clara Ponsatí està previst per al 23 d’abril.

(Visited 180 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari