Terradellas acusa de traïció Puigdemont per l’amnistia

Víctor Terradellas, empresari i exdirigent de CDC investigat en el cas Volhov com a enllaç entre l’independentisme i el Kremlin, ha acusat de traïció l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, arran de l’acord entre el PSOE i Junts per la llei d’amnistia. Per a l’exsecretari de relacions internacionals de CDC, “la traïció s’ha consumat totalment”, primer per part d’ERC i, “per tancar el cercle del règim del 78 i l’statu quo”, amb “Junts i Carles Puigdemont al capdavant”.

Aquesta afirmació a X ha inclòs una referència expressa al compte de l’expresident. “Per finalitzar el procés al 100% només queda que marxin cap a casa, però no ho faran, els haurem de fer fora perquè no tenen ni aquest mínim de vergonya ni dignitat”, ha reblat en aquesta xarxa social, on afirma al seu perfil que al nacionalisme català “li fa falta certa dosi de sionisme”.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari