Illa tria Parlon com a portaveu i Iceta seguirà com a president del partit a la nova executiva del PSC

L'alcalde Jaume Collboni serà adjunt a la primera secretaria en la nova executiva del PSC

Núria Parlon

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, va tancant alguns dels noms que formaran part de la nova executiva del PSC que es preveu continuista. Segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar l’ACN, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, serà la portaveu del PSC, i l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, l’adjunt a la primera secretaria del partit i president del consell d’alcaldes.

Miquel Iceta continuarà com a president del partit. Un altre dels noms que ja han estat confirmats és el de Lluïsa Moret, a qui Illa ha proposat ser la seva número 2. Si el partit ho avala, la presidenta de la Diputació de Barcelona i també alcaldessa de Sant Boi de Llobregat serà viceprimera secretària del PSC.

Els socialistes escolliran la nova comissió executiva aquest cap de setmana, durant el 15è congrés del PSC. Dissabte està previst que es ratifiqui Salvador Illa com a primer secretari del partit i es voti i es proclami candidat del PSC a les eleccions del 12-M.

Parlon substituirà a Elia Tortolero, fins ara portaveu del PSC i cara visible en les rodes de premsa informatives dels dilluns. Collboni puja de rang, fins ara estava al capdavant de l’àrea política municipal del PSC i ara serà l’adjunt a la primera secretaria.

També està previst que l’actual portaveu del grup parlamentari del PSC al Parlament, Alícia Romero, assumeixi la secretaria d’economia, investigació i coneixement.

A més d’Iceta, José Luis Jimeno i Joaquín Fernández continuaran en la mateixa posició. Jimeno com a secretari d’organització i acció electoral i Fernández com a secretari de política municipal.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari