Feijóo retreu a Sánchez que renunciï als PGE per les eleccions catalanes

El líder del PP acusa el govern central de "renunciar" a les institucions que serveixen als espanyols

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, al Senat (Premsa PP)

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha retret aquest divendres al president del govern central, Pedro Sánchez, que hagi renunciat a presentar els pressupostos generals de l’Estat per al 2024 arran de la convocatòria de les eleccions catalanes. En un acte a Castella i Lleó, ha afirmat que el 12-M ha fet evident que “aquest primer any de legislatura només ha servit per aprovar la llei d’amnistia”, que és, a parer de Feijóo, “la llei més indigna dels últims 45 anys de la història del nostre país”.

    “Per als pressupostos no han tingut temps, però per amnistiar un conjunt de ciutadans que han estat condemnats i altres que estan buscats pel Tribunal Suprem, per això han tingut tot el temps”, ha criticat el president del PP, que ha considerat que ha afegit que “les eleccions catalanes han fet que el govern renunciï a les institucions que serveixen als espanyols”. Feijóo ha assegurat que l’executiu de Sánchez que “no dona més de si” i ha insistit que la legislatura “durarà el que el senyor Puigdemont vulgui”.

    “L’independentisme va ser qui va decidir iniciar la legislatura i serà qui la tanqui quan no obtingui les prebendes que vulgui”, ha pronosticat el líder del PP, que ha afirmat que “aviat” el seu partit estarà al Govern d’Espanya.

    (Visited 29 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari