Quin polític qüestiona el nivell curricular dels aturats de Tarragona?

Establiment de Hard Rock

El diputat de Junts, Joan Canadell, ha defensat en seu parlamentària la idoneïtat del projecte Hard Rock perquè “generarà milers de llocs de treball” en una zona “que té pitjor atur”. Fins aquí, prou bé. Però no content, l’expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona assegura que la gent aturada de Tarragona “no són precisament gent que tingui un currículum bo per anar a la indústria…”.

El mateix Canadell s’ha fet ressò de les crítiques que el seu comentari ha generat a X: “Joan Canadell és del pitjor que hi ha al moviment indepe i liberal” diu un usuari que es fa ressò al seu torn d’un altre que adjunta el vídeo on es veu el diputat fent aquestes reflexions.

A partir d’aquí, li han caigut les crítiques dels usuaris de la xarxa social. Entre elles: “O sigui que pel Canadell els tarragonins són uns inútils que només serveixen per fer de cambrers perquè no estan qualificats per res més. La petroquímica la devem fer funcionar gent de Barcelona que com tothom sap som tots universitaris amb les màximes qualificacions”.

I encara més: “El problema de col·locar trepes indocumentats com aquest no és el que cobren, sinó el mal criteri que apliquen a les decisions. El Hard Rock és una pífia monumental. Per donar diners a l’antic propietari dels terrenys, aquests rucs ens fotran en un embolic molt més gran”.

(Visited 225 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari