Quant recaptarà la presentació del projecte polític de Clara Ponsatí?

Clara Ponsatí

Si omple les 700 localitats d’aforament al Teatre Borràs, el pròxim 23 d’abril, el projecte polític Alhora, que encapçalen l’eurodiputada i exconsellera Clara Ponsatí i el seu assistent Jordi Graupera, aconseguirà recaptar 8.400 euros, ja que el preu de l’entrada és de 12 euros per persona (IVA inclòs).

La iniciativa s’està difonent sense gaire més detalls, més enllà que l’acte de presentació porta per títol “Arrels i Futur”, i que el vídeo promocional s’articula a partir de contraposicions, argumentant que no cal triar entre avançar cap a la independència (“no és una quimera de somiatruites”) i tenir un bon govern. “Una proposta per tornar la solvència i la radicalitat nacional a l’agenda política”, s’hi sintetitza.

“Ens cal fer net i sortir de l’atzucac amb idees, coratge i solvència. Tenim un projecte per Catalunya”, proclamen Ponsatí i Graupera, les cares visibles fins ara, però n’hi haurà “altres”, segons ha avançat a X el mateix Graupera, que fa cinc anys va promoure el projecte de Primàries per mirar d’aglutinar tot l’independentisme en una candidatura unitària a l’Ajuntament de Barcelona, però, tot i rebre el suport de l’ANC i de la mateixa Ponsatí, no va aconseguir entrar al consistori.

En aquella ocasió, per cert, la convocatòria va tenir prou èxit per haver de repetir l’acte de presentació, organitzat al Teatre Victòria de la capital catalana, que supera els 1.200 seients d’aforament.

(Visited 251 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari