Mascort preveu disposar de l’informe de Hard Rock “en les pròximes setmanes”

El conseller diu que quan un projecte compleix amb "les condicions del 2024" s'ha de "poder fer"

El conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, en un acte a Girona (Marina López, ACN)
El conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, en un acte a Girona (Marina López, ACN).

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, ha assegurat aquest divendres que l’informe que els tècnics del seu departament han d’enllestir sobre el projecte de Hard Rock estarà “en les pròximes setmanes”. “No tardarem gaire a tenir-lo”, ha dit en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio sobre un document que considera “molt complex”.

En tot cas, el conseller ha dit que el Hard Rock, si tira endavant, haurà de complir amb totes les condicions mediambientals de l’any 2024 per a un projecte d’aquest tipus. “Els projectes dels 90 no són els mateixos d’avui, i han de complir les condicions del 2024. Si les compleixen, s’han de poder fer”, ha manifestat en declaracions recollides per l’ACN.

Mascort ha rebutjat donar la seva opinió personal sobre el projecte del Hard Rock i s’ha limitat a dir que la seva “responsabilitat” com a conseller és validar que, si es fa, compleix “amb tots els condicionats que aquest país ha decidit” imposar a aquest tipus de projectes. “Si el model de desenvolupament, al David Mascort li agrada més o menys no és rellevant”, ha reblat.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari