Aragonès afirma que la decisió del Suprem “és una aberració jurídica sense precedents” basada en “supòsits falsos”

El president assegura que l'objectiu dels jutges és "carregar-se els efectes de la llei d'amnistia"

El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)
El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat aquest dijous que la decisió del Tribunal Suprem d’obrir una causa penal per terrorisme contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el diputat d’ERC Ruben Wagensberg per la seva suposada implicació amb Tsunami Democràtic “és una aberració jurídica sense precedents”.

Per Aragonès la decisió dels magistrats està “basada en supòsits falsos” i ha assegurat que el Suprem “no imparteix justícia, sinó repressió”.

En una declaració des de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà), ha afegit que l’objectiu dels jutges és “carregar-se els efectes de la llei d’amnistia” i ha expressat la seva solidaritat “amb les persones represaliades”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari