Albiach avisa que és “imprescindible” per als pressupostos “que no s’aprovi el pla director urbanístic del Hard Rock”

La líder dels comuns sosté que no s'haurien de pagar indemnitzacions si s'atura el projecte

La presidenta d'En Comú Podem, Jéssica Albiach - Foto: ACN, Mariona Puig

La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha insistit aquest dijous que la “condició imprescindible” per tirar endavant els pressupostos del 2024 és que no s’aprovi el pla director urbanístic del macroprojecte de Hard Rock. “Si no hi ha un compromís explícit del president dient que no s’aprovarà el PDU, no donarem suport als pressupostos”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Albiach ha replicat a Aragonès que si el govern de la Generalitat atura el projecte, no s’haurien de pagar indemnitzacions als inversors. A més, ha lamentat que el president estigui “segrestat” per una decisió que es va prendre fa 10 anys. En aquest sentit, ha instat l’executiu a “proposar alguna cosa”.

Pel que fa a la reunió d’aquest dimecres a la tarda amb el govern de la Generalitat per negociar els pressupostos, Albiach ha manifestat que els seus interlocutors estaven “poc receptius”. Segons ha explicat, el seu grup va preguntar al govern com pensa complir la proposta de resolució aprovada al Parlament, en el marc del ple monogràfic sobre sequera, que instava a una moratòria de projectes com el Hard Rock tenint en compte la situació actual de sequera.

Albiach ha dit que els membres de l’executiu no els hi van donar una resposta, però ha assegurat que no s’aixecarà de la taula de negociació perquè el tema dels pressupostos és important.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari