Quin espai televisiu va guanyar en nombre d’espectadors al programa ’30 minuts’?

Careta d'entrada del programa '30 minuts' de TV3

Aquest darrer diumenge el programa 30 minuts de TV3 no ha aconseguit ser el més vist de la franja horària de màxima audiència (prime time), ni tampoc ha obtingut la quota de pantalla (share) més elevada. De fet, en nombre d’espectadors ha quedat per darrere del partit de lliga del Reial Madrid contra el Sevilla, mentre que en quota de pantalla l’ha superat el programa de Telecinco GH Dúo.

L’últim 30 minuts estava dedicat a l’ofensiva contra la llengua i la cultura catalanes a les Illes Balears, la Comunitat Valenciana i la Franja de Ponent i, segons dades d’El Món de la Tele, va reunir 234.000 espectadors, una xifra que va superar el partit del Reial Madrid-Sevilla per poc, amb un total de 235.000 espectadors.

Malgrat aquestes dades, el 30 minuts va aconseguir una quota de pantalla del 10,7%, mentre que en el cas del partit de lliga va ser d’un 10,1%. No obstant això, el programa que va obtenir la millor quota d’audiència en prime time va ser GH Dúo, de Telecinco, el qual es va fer amb un 10,8% de share tot i reunir força menys espectadors, un total de 147.000.

(Visited 167 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari