El PP amplia el cercle de la trama de les comissions en mascaretes: “No és el cas Ábalos, és el cas Sánchez”

Miguel Tellado diu que la marxa de l'exministre no servirà per tancar un tema que esquitxa també a Armengol o Illa

El portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado

El PP ha ampliat aquest dimarts el cercle afectat, a parer seu, per la presumpta trama de cobrament de comissions en la compra de mascaretes durant la pandèmia. “No és el cas Koldo, no és el cas Ábalos, és el cas Sánchez”, en referència al president del govern central, ha asseverat el portaveu popular al Congrés, Miguel Tellado.

Per al PP, la marxa o l’expulsió de l’exministre de Transports del PSOE no servirà per tancar una trama de corrupció que esquitxa altres noms rellevants del partit com l’actual presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, o a l’exministre i líder del PSC, Salvador Illa. Des del PP, hi ha “implicats” en aquesta trama que investiga la Justícia que encara treballen a ministeris o organismes públics.

Ábalos ha dit que “Sánchez ha de donar moltes explicacions, i per ara no n’ha donat ni la primera. Se li ha de preguntar la causa real del cessament d’Ábalos el 2021”. “Què sabia en aquell moment per obligar-lo a dimitir? Va decidir apartar-lo del govern en conèixer que era investigat? Li va oferir un escó al Congrés a canvi de la seva sortida? Del seu silenci? O per aforar-lo?”, s’ha preguntat Tellado. “Espanya està en mans de la banda del Peugeot”, ha resumit el portaveu popular.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari