Qui renya TV3 per no anar a la concentració proAssange?

assange 0
Julian Assange

El diputat de Junts, Francesc de Dalmases, aquell que en el seu dia va protagonitzar un dels episodis més ignominiosos de la política catalana, escridassant a un periodista de TV3, dedica bona part del seu temps a criticar el que fa o deixa de fer la televisió pública catalana. La darrera crítica l’ha fet a X i va sobre la concentració feta a Barcelona reclamant la llibertat del periodista i activista australià, fundador de WikiLeaks, Julian Assange.

De Dalmases, present a la protesta, va penjar vídeos i fotos la nit de dimarts, indicant: “Ple absolut i Diagonal tallada per reclamar la llibertat de Julian Assange. Quin encert les intervencions de Carme Sansa, Toni Strubell i Lluís Llach. Drets, tots, per a tothom i arreu”.

L’endemà, no satisfet amb el tractament fet per TV3, escrivia la seva arenga: “La concentració proAssange d’ahir vespre va ser un èxit extraordinari d’organització i convocatòria. Pels Drets civils i polítics, per la llibertat d’expressió i de premsa… I cap equip de TV3 i ignorància en el TNv de 3Cat. Resulta molt difícil d’entendre. Molt”.

Els comentaris de la claca, tots a favor de la crítica i contra ERC, que és qui governa la Generalitat i, per tant, la televisió pública; cap referència sobre si ell és el més indicat per alliçonar sobre temes de llibertat d’expressió i de premsa…

(Visited 219 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari