Sánchez retreu a Feijóo que no digui en públic el que pensa sobre l’independentisme

El president del govern central diu que el líder del PP "hauria aprovat una amnistia, uns indults i el que fes falta per ser president"

El president del govern central, Pedro Sánchez, en una sessió plenària a la cambra baixa (Congrés dels Diputats)

El president del govern central, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, han mantingut el seu primer cara a cara aquest dimecres al Congrés després de les eleccions gallegues. El socialista i el popular s’han enfrontat per l’estratègia a Catalunya, i Sánchez ha insistit que les revelacions que Feijóo va fer a un grup de periodistes durant la campanya demostren que si no depengués de Vox, Feijóo “hauria aprovat una amnistia, uns indults i el que fes falta per ser president”.

“Vostè ha de tenir el coratge d’explicar als espanyols el que diu en privat a 16 periodistes”, ha manifestat el president del govern espanyol, que ha recordat que el PP havia estudiat l’amnistia, estava obert a un indult amb condicions a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i no veia terrorisme en la causa del Tsunami Democràtic. Segons Sánchez, Feijóo va “tornar al sentit comú” reconeixent que el camí de Catalunya i Espanya “és la reconciliació i no la confrontació”.

“Amb quin Feijóo ens quedem? Ens quedem amb el que negocia els indults amb els independentistes al matí o amb el que els diu terroristes a la tarda en les manifestacions que convoquen?”. “L’única veritat del senyor Feijóo és que tot vostè és mentida”, ha dit el president espanyol, que ha comparat l’actuació de l’actual líder del PP amb la del seu antecessor, Pablo Casado. “Han canviat de socis, han canviat de lideratge, però segueixen amb el mateix discurs”, ha assenyalat Sánchez.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari