Qui són els dos protagonistes d’un sonat intercanvi de calbots a les xarxes socials?

Manel Vidal amb la samarreta de La Sotana

L’humorista Manel Vidal i el naturista i youtuber Frank Cuesta, també conegut com a Frank de la Jungla, han protagonitzat un sonat intercanvi de calbots a través de la xarxa social X. La batussa ha començat arran de la pregunta d’un usuari a Cuesta: “Què et fa pensar que tu i jo hem d’estar units? Puta Espanya”. Un comentari que el youtuber ha respost amb: “Mira el teu DNI i el teu passaport… Germà”, tot afegint rialles. Vidal s’ha ficat en la picabaralla i ha llançat un dard a Cuesta: “Frank, aquí un fan. Et volia preguntar: a l’escola et deien això de «(a) Frank (le) Cuesta?»? Jaja, ho pilles? Ho dic perquè ets subnormal”.

El naturista ha entrat de ple a la brega i ha respost Vidal que li deien: “Frank Cuesta… Sempre seràs espanyol. El mateix que tu… Ho pilles? Ho dic perquè ets espanyol”. El còmic català s’ha pres la resposta del youtuber amb humor i ha assenyalat que era “molt bona”, i Cuesta ha apuntat que “estem aquí per divertir-nos una estona i ja està. Cadascú després que segueixi amb la seva vida”. L’humorista ha tancat l’assumpte amb un altre calbot: “Tota la raó, t’envio una salutació i espero de tot cor que no et mati un animal salvatge per exemple demà”.

Malgrat el to irònic que han mantingut Cuesta i Vidal, nombrosos usuaris han utilitzat la batussa per carregar contra un i altre. Els simpatitzants del youtuber han criticat els comentaris de l’humorista assenyalant que no fa cap gràcia, i els seguidors del còmic s’han llançat contra Cuesta per utilitzar l’argument del DNI.

(Visited 363 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari