Badalona contracta d’urgència la inspecció dels blocs afectats

Els treballs arrencaran aquest mateix dimecres als edificis dels números 7 i 11

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol (ACN, Albert Segura)

L’Ajuntament de Badalona ha contractat d’urgència els serveis d’una empresa especialitzada per fer la inspecció dels 420 habitatges de l’illa dels carrers Canigó, Llefià i Ausias Marc, després que aquest dimarts s’hagi hagut de desallotjar un tercer bloc de pisos per l’aparició d’esquerdes.

Tècnics municipals i de l’empresa tenen previst reunir-se aquest mateix dimecres a primera hora per analitzar la situació i traçar l’estratègia d’actuació.

Els primers blocs que s’analitzaran seran els dels números 7 i 11 del carrer Canigó, adjacents a la finca número 9, que és la que es va esfondrar. “No vull alarmar ningú, però vull que els veïns estiguin tranquils”, ha defensat l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, que admet certa “angoixa”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari