Operació Catalunya: Fiscalia analitza denúncia de Trapero

Valora si es pot afegir a la investigació per espionatge a l'exfiscal superior de Catalunya

Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

La Fiscalia de Barcelona està estudiant la denúncia presentada pel major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, contra la “persecució injusta” a la qual va ser sotmès per la policia patriòtica del PP amb la participació de l’excomissari de policia José Manuel Villarejo, segons ha avançat El Periódico.

El ministeri públic valora si cal enviar la denúncia a la Fiscalia Superior de Catalunya per incorporar-la a la investigació ja oberta pel presumpte espionatge de les anomenades clavegueres de l’Estat al fiscal superior de Catalunya fins al 2013, Martín Rodríguez Sol. Les maniobres de la policia patriòtica haurien intentat vincular Trapero al cas Macedònia contra el narcotràfic.

El major dels Mossos exercia el 2013 de cap de la Policia Judicial dels Mossos, i en una conversa gravada el 2009 Villarejo i diversos alts càrrecs policials del moment maniobraven per enfangar Trapero en la trama de narcotràfic.

El jutge que instruïa el cas Macedònia no va arribar a investigar mai l’aleshores cap de la Policia Judicial del cos de seguretat català.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari