Rovira afirma que el PP va contactar amb ERC per negociar una investidura d’Alberto Núñez Feijóo

La dirigent republicana explica que es van negar a parlar amb el diputat Carlos Floriano: "Què ens uneix amb el PP? Res"

Marta Rovira, secretària general d'ERC (ACN).

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha revelat que el PP va contactar amb els republicans a l’estiu per negociar la investidura del líder popular Alberto Núñez Feijóo. En una entrevista a SER Catalunya Rovira ha explicat que va contactar amb ells el diputat popular Carlos Floriano i els va proposar parlar per configurar una majoria. “Els vam respondre que gràcies, però que nosaltres no parlem amb el PP”, ha explicat Rovira, que ha afegit que no tenen “res en comú” amb el partit de Feijóo. A més, ha apuntat que un bloc alternatiu per a un govern del PP implicava també Vox i, per tant, ha remarcat que “no tenia cap mena de sentit”.

Marta Rovira també ha dit que és “impossible” que el PP treballi per resoldre el conflicte polític perquè “és qui el va agreujar”. Rovira ha donat detalls sobre aquest contacte just després que es fes públic que el PP i Junts havien negociat un possible suport a la investidura a canvi d’uns indults “condicionats”. Rovira no ha volgut valorar la posició de Junts i ha dit que cada partit ha de donar les seves explicacions. En qualsevol cas, la dirigent republicana ha remarcat que ERC treballa “amb transparència i coherència”.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari