Arxivada la causa contra Anna Gabriel per l’1-O

La decisió de l'Audiència de Barcelona s'alinea amb el criteri de la Fiscalia, després que l'acusació popular de Vox no es pronunciés

Anna Gabriel

L’Audiència de Barcelona ha arxivat definitivament la causa contra l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel pel seu paper en l’1-O, d’acord amb el criteri de la Fiscalia i de la defensa, i després que Vox, que exercia d’acusació popular, no s’hi hagi pronunciat, difon l’ACN.

El 18 de gener del 2023, el Tribunal Suprem va enviar Gabriel a judici per desobediència, però va traslladar la causa a l’Audiència de Barcelona, ja que l’exdiputada ja no era aforada.

Gabriel va tornar a Espanya el 18 de juliol i va comparèixer davant del magistrat instructor del principal cas del procés, Pablo Llarena, que la va deixar en llibertat. Un cop rebuda la causa, l’Audiència de Barcelona va instar les parts a fer els seus posicionaments.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari