Alay anirà a judici el 26 de setembre pel viatge a Nova Caledònia

El cap de l'oficina de Puigdemont afronta acusacions de malversació i prevaricació

Josep Lluís Alay
Josep Lluís Alay a TV3

Josep Lluís Alay, el director de l’oficina d’expresident de Carles Puigdemont, serà jutjat els dies 26 i 27 de setembre a l’Audiència de Barcelona per la presumpta comissió dels delictes de malversació i prevaricació amb un viatge que va fer a Nova Caledònia el 2018.

Alay s’asseurà al banc dels acusats pel suposat ús de fons públics en el pagament del viatge i dels peatges per visitar els dirigents del procés que estaven en presó preventiva llavors.

La data del judici, segons ha informat aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha estat canviada per la secció cinquena de l’Audiència, ja que coincidia amb un altre judici, difon Europa Press.

Alay estarà un temps de baixa després de patir una hemorràgia cerebral a causa d’un aneurisma la setmana passada. Segons va informar Puigdemont a la xarxa social X, la recuperació del cap de la seva oficina està sent “molt bona”, tot i que reconeix que “encara queden setmanes d’incertesa que el mantindran de baixa per una temporada”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari