La comissió del Parlament sobre la pederàstia informa la Fiscalia de la incompareixença d’Omella

El vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense i el president del Tribunal Eclesiàstic de Barcelona tampoc han comparegut

  L'arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Episcopal Espanyola, Joan Josep Omella

  La comissió d’investigació del Parlament de Catalunya sobre la pederàstia a l’església ha iniciat el procediment per informar la Fiscalia sobre la incompareixença de l’arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), Joan Josep Omella. La decisió s’ha pres després que Omella tampoc s’hagi presentat a la segona citació prevista per aquest divendres.

  Així, s’ha acordat informar la Mesa del Parlament perquè traslladi els fets al ministeri públic. En la mateixa situació es troben el vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, Enric Termes, i el president del Tribunal Eclesiàstic de Barcelona, Santiago Bueno, que tampoc han accedit a prendre part en la sessió.

  (Visited 66 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari