Borrell acusa Israel d’haver creat Hamàs per “debilitar l’autoritat palestina de Fatah”

L'alt representant de la UE per a Afers Exteriors reitera que la solució dels dos estats "s'ha d'imposar des de l'exterior" i critica el "boicot" a la pau de Netanyahu

Josep Borrell

L’alt representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors i Política de Seguretat, el català Josep Borrell, ha acusat Israel d’haver creat Hamàs amb l’objectiu de “debilitar l’autoritat palestina de Fatah”, durant l’acte on ha estat nomenat doctor honoris causa a la Universitat de Valladolid.

Durant la mateixa intervenció, el dirigent comunitari ha reiterat que l’única solució al conflicte a l’Orient Pròxim passa pel reconeixement dels dos estats i que aquesta “s’ha d’imposar des de l’exterior”, difon l’ACN.

En aquest sentit, Borrell ha criticat el president israelià, Benjamin Netanyahu, a qui ha acusat de “boicotejar” la resolució del problema durant els últims 30 anys.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari