Trapero anuncia que portarà als tribunals l’operació Catalunya

El major dels Mossos es considera víctima d'una "persecució injusta" i lamenta les "conseqüències judicials greus" que va tenir per a persones a càrrec seu

El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero
El major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

El major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero portarà als tribunals la “persecució injusta” que considera que va patir a mans de l’anomenada operació Catalunya per part “d’individus que no tenien cap habilitació legal per fer-ho”, ha anunciat en un comunicat remès a diversos mitjans aquest dimecres.

Segons Trapero, “invencions i falsedats van trobar un reflex acrític i col·laboratiu en determinats mitjans de comunicació que ho van difondre de manera espúria”, en referència a l’intent d’implicar-lo en el cas Macedònia, sobre tràfic de drogues, difon l’ACN. També ha recordat que tot plegat va tenir “conseqüències judicials greus i injustes” per a persones a càrrec seu, amb una persecució “ininterrompuda” durant una dècada. L’exresponsable policial principal dels Mossos ha fet referència a persones com ara el subinspector Josep Ranea, que va ser empresonat i després absolt.

“Com a funcionari, però especialment com a ciutadà, comprovar que altres funcionaris i càrrecs públics em perseguien és indignant, frustrant i decebedor”, ha continuat el major, que s’ha preguntat què s’ha pogut fer a ciutadans anònims si a ell li han fet això. Trapero ha conclòs que tot plegat demostra una “degradació institucional i de la gestió pública” que fa temps que ell mateix percep “amb tristesa i amb preocupació”.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari