Dispositiu policial contra el terrorisme gihadista a Sant Pere de Ribes, Martorell, Rubí i Mérida

Els Mossos i la Guàrdia Civil fan diverses entrades i escorcolls i es preveuen almenys dues detencions

Agents a Sant Pere de Ribes

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil han desplegat aquest dimarts a primera hora del matí un dispositiu policial conjunt contra el terrorisme gihadista, que inclou entrades i escorcolls des de quarts de set del matí a Rubí (Vallès Occidental), Martorell (Baix Llobregat), Sant Pere de Ribes (Garraf) i Mèrida (Extremadura). Fonts policials han previst almenys dues detencions i la investigació, que condueix el Jutjat Central d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, està sota secret d’actuacions, difon l’ACN.

Els Mossos han desplegat agents de la Comissaria General d’Informació, dels TEDAX, els GEI, l’Àrea Regional de Recursos Operatius, la unitat canina i la científica. A l’entrada que s’ha fet al carrer Mònaco de Sant Pere de Ribes els agents han accedit a l’interior de l’immoble esbotzant la porta d’entrada i sense fer ús de cap arma de foc.

El Grup Especial d’Intervenció s’hi ha desplaçat per donar-los suport i s’ha iniciat la recollida d’indicis. Fonts policials citades per l’ACN indiquen que es preveu almenys una detenció en aquest punt. A més, segons la Guàrdia Civil, també hi hauria un altre detingut a l’entrada que s’està duent a terme a Martorell.

Paral·lelament, un equip dels Mossos ha viatjat fins a la ciutat de Mèrida per participar en l’actuació que s’hi està fent en coordinació amb agents de la Guàrdia Civil.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari