Quin és el comentari més enginyós a X sobre el senglar que va incendiar la cabina d’un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat?

És difícil de destriar perquè n’hi ha hagut molts. La nit de dijous la cabina d’un tren de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es va incendiar a l’altura de la Universitat Autònoma de Barcelona. A les 11:43, al perfil institucional de FGC hi va aparèixer aquest missatge: “Línia Barcelona-Vallès: servei de trens interromput entre les estacions de Sant Joan i Sant Quirze, a causa d’un atropellament d’animal i posterior incendi fruit de l’atropellament”.

“Atropelles un animal i s’incendia el tren? Que era un porc senglar bomba?”, es va preguntar un usuari de X. “Seria un senglar amb armilla bomba, sinó no m’ho explico”, va dir un altre. “Incendi fruit de l’atropellament? Que ara exploten els porcs senglars o què?”, “Com a mínim, un mamut”, “Però què collons heu atropellat????”, “Heu atropellat un drac?”, “Què cony heu atropellat? UN CHARMANDER?” (Un charmander és un animal en forma de drac del joc Pokémon), van comentar altres usuaris.

N’hi va haver que van expressar els seus dubtes sobre la causa de l’incendi: “La cabina del tren plena de flames… això no ho fa un animalet atropellat, senyors”. D’altres sentien pena per la suposada víctima de l’accident -“Pobre animal”- o proposaven solucions: “Prohibiu el pas a animals, com veu fer amb els patinets, inútils”. I uns quants també es van animar a pujar a la xarxa fotomuntatges o mems, entre els quals n’hi ha un d’un gat encès en flames.

TV3 no es va donar per assabentada d’aquest assumpte. El canal 324 va parlar aquell dia d’un toro que s’havia colat al metro de Nova York. Un ciutadà ho va comentar a X: “Un comboi de @FGC té un accident amb un porc senglar al túnel de la UAB, es crema la cabina i desallotgen tot el tren. El 324: anem a parlar del toro del tren de NY”.

“Traspàs ja!”, va exigir un usuari en al·lusió a la campanya independentista perquè totes les competències de Rodalies que ara gestiona Renfe passin al govern de la Generalitat del que depenen trens com el que es va incendiar dijous després, segons sembla, de topar amb un porc senglar.

(Visited 360 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari