Aragonès es mostra favorable a una reunió Sánchez-Puigdemont

El president de la Generalitat diu que a l'executiu català li sembla "bé" i que continuarà treballant per als "nostres objectius"

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dijous des de Suïssa que “al Govern li sembla bé que la gent es reuneixi”, com a reacció al fet que el secretari general de Junts, Jordi Turull, hagi avançat que hi haurà una reunió “com cal” entre l’eurodiputat i fundador de Junts, Carles Puigdemont, i el president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

Aragonès no ha volgut comentar res més sobre una “possible” trobada i ha remarcat que el Govern continua treballant per complir els “nostres objectius”.

El president de la Generalitat es reunirà amb el president espanyol dijous que ve a Barcelona en la primera trobada institucional després de la reelecció de Sánchez com a president.

Aragonès ha atès els mitjans de comunicació després d’haver participat en el Fòrum Mundial sobre els Refugiats d’Acnur, un espai obert als governs regionals, autoritats locals, ONG, grups religiosos i institucions financeres on ha plantejat que Catalunya vol participar en la presa de decisions sobre els refugiats.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari