Una incidència deixa fora de servei el sistema de pagament amb targeta a les màquines de TMB

L'avaria té a veure amb el proveïdor del sistema de distribució de bitllets i també afecta altres operadors.

Màquina de tiquets del metro de Barcelona (ACN)

Una incidència tècnica ha deixat els usuaris sense poder fer el pagament amb targeta bancària a les màquines de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), segons ha informat l’operadora. L’avaria, que ha començat al voltant de tres quarts d’onze del matí, té a veure amb el proveïdor del sistema de distribució de bitllets i també afecta altres operadors. Al juliol, una incidència similar també va deixar inoperatiu aquest servei.

Tot i que no hi està relacionada, la incidència es produeix el mateix dia que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha posat en marxa la nova targeta de cartó de la T-Mobilitat per als títols T-Usual, T-Casual, T-grup i T-familiar i que disposen d’un xip i són recarregables amb l’objectiu de deixar enrere els bitllets amb banda magnètica.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari