Dimiteix el director de l’ICO, investigat per suposats cobraments de farmacèutiques sense declarar

Set laboratoris podrien haver pagat 14.000 euros a Ramon Salazar el 2022

  El director de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), Ramon Salazar

  El director de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), Ramon Salazar, ha presentat la seva dimissió del càrrec, després que el Departament de Salut li obrís fa uns dies un expedient informatiu per aclarir si va cobrar pagaments de farmacèutiques que no va declarar al Portal de Transparència de la Generalitat, segons ha avançat El Periódico i ha confirmat l’ACN.

  Segons el diari citat, Salazar hauria cobrat almenys 14.000 euros que no va declarar de fins a set laboratoris diferents l’any 2022, quan va assumir el càrrec. Salazar està obligat a declarar aquests ingressos com a alt càrrec de la Generalitat que és.

  (Visited 114 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari