Fiscals del Suprem “decebuts” per resposta del fiscal general de l’Estat davant de l’amnistia

Álvaro García Ortiz ha evitat pronunciar-se sobre la proposta fins que sigui llei

Álvaro García Ortiz, Fiscal General de l'Estat

Fiscals del Tribunal Suprem signen un text conjunt adreçat al fiscal general de l’Estat en què mostren la “decepció” per la “manca de voluntat” del màxim representant dels fiscals de posicionar-se a l’entorn de la futura llei d’amnistia, segons ha avançat la SER, que ha tingut accés al document.

En concret, els fiscals l’acusa de no voler “sortir al pas de les insinuacions injurioses” sobre les actuacions dels membres del ministeri públic que van intervenir a la causa penal del procés i les derivades, “plasmades a l’acord d’investidura” de PSOE i Junts i “conegudes com a ‘lawfare'”.

Cal recordar que Álvaro García Ortiz ha evitat pronunciar-se sobre la proposta fins que sigui llei.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari