Sánchez manté 22 ministeris com a l’anterior legislatura

S'havia apuntat la intenció del president del govern de reduir-ne el nombre de carteras

Margarita Robles, María Jesús Montero i Fernando Grande Marlaska durant el debat d'investidura de Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats

El nou govern de coalició mantindrà els 22 ministeris de l’anterior legislatura, tot i que s’apuntava la intenció del president Pedro Sánchez de reduir-ne el nombre. José Manuel Albares, Margarita Robles, Fernando Grande Marlaska i Luis Planas continuaran a l’executiu.

Aquests noms, que actualment ocupen els ministeris d’Exteriors, Defensa, Interior i Agricultura, respectivament, estan entre els titulars que seguiran al govern, encara que poden canviar de carteres o atribucions. María Jesús Montero seguirà com a ministra d’Hisenda i Funció Pública i assumirà la vicepresidència quarta del govern. Félix Bolaños mantindrà el ministeri de Presidència i sumarà les competències del de Justícia.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari