Quin regidor de Junts renega de Puigdemont malgrat que el va visitar a Waterloo?

Bentanachs amb Puigdemont
Bentanachs amb Puigdemont

Fredi Bentanachs, històric membre de Terra Lliure, tracta ara l’expresident català Carles Puigdemont de “culpable des de l’1-O”, tot i que va anar a veure’l a Waterloo el 2019.

L’acord tancat amb el PSOE per Junts per investir Pedro Sánchez a canvi d’una llei d’amnistia per als implicats en el procés ha indignat els perfils de la línia dura independentista.

En el cas de Bentanachs, destaca el fet que havia esdevingut enguany regidor de Cultura a Sanaüja (Lleida), on es va presentar com a número cinc de la llista de Junts. Ara, però, diu el nom del porc del partit.

En resposta a un tuit entusiasta del diputat de Junts Salvador Vergés, a favor del sí de la militància a l’acord assolit amb el PSOE, Bentanachs li ha retret que “us heu venut i punt”, i ha considerat culpable Puigdemont “de no tirar endavant”, a més de tractar els dirigents del partit de “trilers”.

En una discussió posterior, també a X, l’exmembre de Terra Lliure i regidor juntista ha afirmat que “l’estratègia de Waterloo era la correcta, com la del Consell de la República, jo no vaig errat”. “Ells ens han traït, continuo defensant no pactar res amb Espanya”, ha afegit.

(Visited 399 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari