Puigdemont critica postura del CGPJ contra l’amnistia en una carta a la Comissió Europea

Denuncia que l'òrgan de govern dels jutges trenca "diversos principis bàsics" de l'imperi de la llei

Carles Puigdemont i Toni Comín
Carles Puigdemont i Toni Comín

Carles Puigdemont i Toni Comín han criticat la postura expressada pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ) contra la llei d’amnistia en una carta adreçada a la vicepresidenta de la Comissió Europea, Vêra Jourová.

Els dos eurodiputats de Junts recorden que el posicionament va ser aprovat per nou vots a favor, cinc en contra i una abstenció, i denuncien que, entre d’altres, vulnera la norma que prohibeix als jutges expressar públicament suport o oposició a les autoritats polítiques.

Puigdemont i Comín denuncien que, com aquest, el govern dels jutges ha trencat “diversos principis bàsics” de l’imperi de la llei. La carta l’ha avançat el mitjà Politico i l’han confirmat a l’ACN fonts de l’equip de Puigdemont a Brussel·les.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari