Dani Alves, a judici acusat d’agressió sexual

La data de la vista oral es decidirà després que la defensa i l'acusació presentin els seus escrits

Dani Alves

L’Audiència de Barcelona ha enviat a judici l’exfutbolista del FC Barcelona Dani Alves com a presumpte autor d’una agressió sexual al reservat de la discoteca Sutton de la capital catalana, el 30 de desembre del 2022.

En concret, el tribunal ha confirmat la interlocutòria amb què la jutgessa instructora va concloure la investigació l’estiu passat i ha decretat l’obertura del judici oral en una data que es fixarà després que la defensa i l’acusació presentin els seus respectius escrits de qualificació provisional dels fets.

L’Audiència de Barcelona ha apreciat l’existència de “suficients indicis racionals” per enviar a la banqueta Alves, que es troba en presó provisional des del 20 de gener, “en els termes que sol·liciten el Ministeri Fiscal i l’acusació particular”.

La defensa del futbolista havia renunciat a recórrer contra el processament, comunicant la pretensió d'”accelerar el procés i arribar com més aviat millor a judici”.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari