Una trentena d’evacuats per l’incendi d’una zona d’horts amb un assentament de barraques a Montcada i Reixac

Els bombers han donat per controlat l'incendi que ha tingut lloc prop de la carretera BV-5001

Bombers de la Generalitat (ACN)

Una trentena de persones han hagut de ser evacuades per un incendi que ha tingut lloc en una zona d’horts on hi ha un assentament de barraques a la carretera la Roca BV-5001 de Montcada i Reixac (Vallès Occidental). Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 02.20 hores de la matinada d’aquest divendres i fins al punt s’hi ha desplaçat dinou dotacions del cos. El fort vent ha dificultat les tasques d’extinció, segons han apuntat els serveis d’emergències que també han indicat que l’accés a la zona és difícil.

Els Bombers han donat ja per controlat l’incendi i han indicat que s’està treballant per refredar el terreny cremat i estabilitzar el perímetre. Aquest foc ha afectat una hectàrea de superfície, el que equival aproximadament a un camp de futbol.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari