La Moncloa espera accelerar els acords d’investidura

La portaveu Isabel Rodríguez afirma que, després de la defensa oberta de l'amnistia per part de Sánchez, és "el torn dels grups parlamentaris"

Isabel Rodríguez, la portaveu del govern d'Espanya

El govern d’Espanya en funcions espera que la defensa oberta de l’amnistia que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet aquest cap de setmana al comitè federal del PSOE acceleri els acords per a la investidura.

La portaveu de l’executiu, Isabel Rodríguez, ha apuntat aquest dilluns que un cop fet aquest gest ara “és el torn dels grups parlamentaris” per acabar de reblar els acords per “un projecte de convivència” a l’Estat, recull l’ACN.

Rodríguez ha manifestat que Sánchez “està treballant per conformar aquesta majoria”, sobre la qual ha dit que “desitjaríem que fos com més aviat millor”. “Ja queden pocs dies al calendari”, ha admès Rodríguez en ser preguntada per la possibilitat que la investidura tingui lloc la setmana del 6 de novembre, però no ha concretat cap data.

La portaveu de l’executiu en funcions ha considerat que l’acord per investir Sánchez permetrà “avançar” per “culminar i donar per tancat un moment terrible per a tots els espanyols i els catalans”, i “continuar avançant en aquesta senda de progrés i convivència amb una Catalunya protagonista dels grans canvis i desafiaments que tenim per davant”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari