La Moncloa demana a la Conferència Episcopal que “prengui bona nota” de l’informe sobre abusos sexuals

Isabel Rodríguez defensa el "rigor" del document del Defensor del Poble

El cardenal Joan Josep Omella (ACN)
El cardenal Joan Josep Omella (ACN)

La portaveu del govern central, Isabel Rodríguez, ha demanat aquest dilluns a la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) que “prengui bona nota” de les recomanacions de l’informe del Defensor del Poble sobre els abusos sexuals a menors per part de membres de l’Església.

A la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, i després que el president de la CEE, Joan Josep Omella, negués rotundament la xifra de 400.000 víctimes que apunta l’informe, Rodríguez ha recordat “el rigor” de l’informe del Defensor del Poble, i el “deute amb les víctimes d’aquestes terribles agressions”.

Rodríguez ha afirmat que “el govern prendrà bona nota de les recomanacions i instruccions de l’informe”, i que “per abordar-les els pròxims anys”, i “de la mateixa manera ho han de fer les formacions parlamentàries i crec que també l’Església hauria de prendre bona nota i fer-se càrrec d’un informe que té rigor i que dona resposta a les víctimes”. Segons Rodríguez, “encara que potser fem tard, sempre és millor arribar que donar-ho per tancat”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari