El PP titlla la pregunta del PSOE a la militància de “consulta de fireta”

Gamarra assegura que els aplaudiments a Sánchez a Ferraz no signifiquen que l'amnistia "compti amb el vistiplau de la societat"

    La portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, en roda de premsa (PP)

    La portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra, ha criticat aquest dilluns la “consulta de fireta” que, a parer seu, farà el PSOE a les seves bases per preguntar sobre un eventual acord amb Sumar i altres partits de cara a la investidura de Pedro Sánchez. Pel que fa a la defensa de l’amnistia de Sánchez, la dirigent popular ha assenyalat que  “la majoria dels espanyols no ens hem pronunciat sobre allò que vol fer Pedro Sánchez”.

    “Que l’aplaudeixin i l’aclamin la resta dels líders socialistes tancats a Ferraz no significa que això compti amb el vistiplau de la majoria de la societat”, ha defensat Gamarra després de la reunió setmanal de la cúpula del PP a Madrid. Tanmateix, la portaveu popular ha avisat que encara es desconeix el “preu definitiu” que l’independentisme posarà a la investidura i ha alertat que “continua pujant” i no serà “només l’amnistia”.

    (Visited 42 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari