El Cercle d’Economia defensa una amnistia condicionada a l’acceptació del marc constitucional

L'entitat empresarial defensa que la mesura sigui producte d'un "gran acord polític" i no part d'un intercanvi per formar govern

El president del Cercle d'Economia, Jaume Guardiola

Foto: Cercle d'Economia

El Cercle d’Economia ha aprovat una nota d’opinió en la qual es mostra favorable al fet que es concedeixi l’amnistia als dirigents del procés si és producte d’un “gran acord polític” i no forma part d’un intercanvi que faciliti la formació d’un nou govern.

Segons aquest text, habitual via de posicionament de l’entitat empresarial, el contingut del qual han avançat El Periódico i La Vanguardia, “ja no és temps d’assenyalar culpables” i és “urgent” iniciar un nou cicle polític.

El Cercle, això sí, considera “incompatibles” les “reafirmacions en la unilateralitat” amb “qualsevol pacte dirigit a la normalització política”, i, de fet, condiciona la concessió de l’amnistia a “l’acceptació pels beneficiaris del marc establert per la Constitució“.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari