Albiach diu que li agradaria que Ada Colau fos ministra

L'exalcadessa ha dit que això "forma part d'una inèrcia d'una política antiga"

Les coordinadores de Catalunya En Comú, Jéssica Albiach i Ada Colau

La presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha admès que li agradaria que l’exalcaldessa de Barcelona Ada Colau fos ministra d’un pròxim govern central de coalició. “Som moltes les persones que l’hi demanem, però ella ha dit que vol estar centrada en Barcelona i en aconseguir aquest govern progressista. És una decisió que ha de prendre Colau”, ha afegit en una entrevista a Catalunya Ràdio.

No obstant això, Colau ha reiterat al Cafè d’Idees de TVE que no vol ser ministra i que no creu que la mateixa persona hagi d’estar a tot arreu. “Forma part d’una inèrcia d’una política antiga. No crec en aquest discurs lineal”, ha dit. Alhora, ha agraït la confiança dipositada en la seva persona, però ha remarcat que els ministeris arriben després de la investidura.

Pel que fa a l’acord programàtic entre PSOE i Sumar, Albiach ha destacat que és “ambiciós” i va més enllà del que s’havia assolit en l’anterior legislatura. En aquest sentit, ha manifestat la satisfacció de la seva formació, i ha assenyalat que li costaria molt d’entendre que Podem se’n desmarqués.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari