Ferran Bel, recol·locat com a representant permanent de Pimec a Madrid

La patronal de la petita i mitjana empresa busca "reforçar la interacció directa" amb el govern central

  El nou representant permanent de Pimec a Madrid i exdiputat del PDECat, Ferran Bel (ACN)

  L’exdiputat del PDECat al Congrés Ferran Bel serà el nou representant de Pimec a Madrid després d’haver deixat la política el passat mes de juny. La patronal catalana de la petita i mitjana empresa ha decidit obrir una oficina permanent a la capital d’Espanya per representar la veu de les pimes allà on es decideix “el 90% de l’activitat reguladora” que han d’implementar. L’elecció Bel ha coincidit amb les negociacions perquè les pimes tinguin més representativitat en la negociació col·lectiva d’àmbit estatal, on l’única representant de l’empresariat és la patronal CEOE.

  “Treballaré de forma permanent amb l’únic objectiu que tota l’activitat reguladora que surti de Madrid sigui molt més favorable a la pime”, ha dit l’exconvergent, que ha considerat que “en condicions normals” la patronal catalana ja formaria part de les meses de negociació juntament la CEOE, i els sindicats CCOO i UGT. De la mateixa manera, el president de Pimec, Antoni Cañete, ha recordat és una “anomalia” que l’associació no participi de la negociació de les diferents legislatives que afecten a les pimes com a organització representativa.

  A banda d’incidir directament en la negociació de la legislació espanyola, Bel ha assegurat que també cal incidir en com es transposa la normativa europea.  “És molt rellevant, a la resta d’Europa la cultura de la petita i mitjana empresa s’està imposant i, en canvi, quan es trasllada a algun dels Estats normativa europea que hauria de ser molt favorable amb la transposició no ho és tant”, ha dit.

  (Visited 59 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “Ferran Bel, recol·locat com a representant permanent de Pimec a Madrid”

  Feu un comentari