El PP alerta de la “catalanització” de la política espanyola

Borja Sémper avisa de l'existència d'un interès a polaritzar la societat

Borja Sémper (ACN)

El diputat del PP al Congrés i vicesecretari del partit, Borja Sémper, ha alertat aquest dilluns d’una “catalanització de la política espanyola”, en referència a un “risc seriós que la polarització política contamini la societat”. Sémper ha afirmat que existeixen actors interessats en “dividir” la societat fins al punt que no hi pugui haver punt de trobada entre persones que pensen diferent.

“Ens porta a un escenari de ruptura política preocupant amb seriosos riscos de contaminar a la societat”, ha manifestat després de la reunió setmanal de la cúpula popular, i ha demanat treballar per “evitar que la societat es trenqui i les famílies deixin de parlar de política”, recull l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

D’altra banda, el dirigent popular ha indicat que hi ha sobre la taula un debat sobre una “autoamnistia” perquè “Sánchez ho necessita i no perquè a Espanya li vagi bé”, i ha criticat que la presidenta del Congrés, Francina Armengol, no hagi posat encara data al debat d’investidura de Pedro Sánchez, suggerint que podria estar afavorint l’aspirant socialista sobre el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que no va poder sumar els suports necessaris per ser investit president.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari