Feijóo planta Sánchez argumentant motius d'”agenda privada”

Els socialistes asseguren que, per a ells, "no serà cap problema trobar dia i hora"

    El president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, al Congrés (ACN)

    El nou candidat a la investidura, el socialista Pedro Sánchez, volia reunir-se aquest dimecres amb el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, com també va fer amb la líder de Sumar, Yolanda Díaz, en el marc de les trobades que té previstes amb els diversos grups parlamentaris, però el popular ha plantat Sánchez adduint motius d'”agenda privada”. Segons ha publicat El Periódico, ara Feijóo està pendent que la Moncloa proposi una nova data.

    Fonts dels populars han manifestat al mitjà citat que el líder del PSOE no pot esperar “disponibilitat” amb 24 hores de marge, i han indicat que van proposar ajornar la reunió a aquest dijous o divendres, però Sánchez presideix el Consell Europeu extraordinari a Granada.

    “Vam oferir, des que acabava la reunió amb Yolanda, qualsevol hora per a la trobada amb Feijóo, però ens van dir que no”, assenyalen al mitjà citat fonts del PSOE, les quals afegeixen que no han volgut “utilitzar” l’assumpte “perquè enteníem que podria ser poc temps i que efectivament tindria una agenda privada”. “Després hem vist que anava a una fira de fruites”, han explicat aquestes fonts, que asseguren que per als socialistes “no serà cap problema trobar dia i hora”.

    (Visited 63 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari