Com evolucionen les altes al Consell de la República?

La direcció del Consell per la República Catalana amb Carles Puigdemont al centre i Elisenda Paluzie a la seva esquerra
La direcció del Consell per la República Catalana amb Carles Puigdemont al centre i Elisenda Paluzie a la seva esquerra

D’ençà que el Consell de la República va deixar de difondre les altes diàries amb un perfil específic a X (abans Twitter), a finals del passat mes de juny, ha experimentat un increment d’uns 76 inscrits, segons les dades que publica la institució privada independentista impulsada per Carles Puigdemont.

En concret, de proclamar que tenia 103.200 la setmana que es va suprimir el perfil del comptador del Consell, @ConsellRepComp, ha passat als 103.276 reflectits ara en el web oficial, que no diu res de si s’han registrat baixes des de l’inici, l’any 2019.

Així doncs, l’increment ha estat de 0,73 nous inscrits al dia en aquest període, que ha inclòs una campanya electoral, unes eleccions generals, una Diada, un aniversari de l’1-O i una negociació entre partits independentistes i el PSOE amb plats forts com l’amnistia i l’autodeterminació.

(Visited 254 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari