Alejandro Fernández opta per no fer sang

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, no passa pel seu millor moment al partit. Les seves diferències amb l’equip del líder, Alberto Núñez Feijóo, i sobretot haver-les airejat sense manies en plena cursa del popular per la investidura ha fet que el català no sigui precisament el millor aliat de la cúpula del PP. De fet, la cosa ja venia d’abans.

La direcció de Feijóo ja tenia Fernández al punt de mira, i fa temps que li busquen un relleu. Tant és així que li van oferir liderar la llista al Congrés per Barcelona amb la intenció de facilitar la seva retirada al capdavant del PPC i del grup al Parlament. Enmig de tot aquest malestar, el debat de política general al Parlament va oferir a Fernández una oportunitat d’or per marcar posició públicament, des de la tribuna de la cambra. I això va crear en el PP un temor –fundat– que aprofités per a llençar dards a Feijóo, que just en aquell moment se sotmetia a Madrid a una investidura fallida.

Per a tranquil·litat de la cúpula popular, Alejandro Fernández va saber centrar-se en el paper del Govern, dels independentistes i del socialista Pedro Sánchez, i no va fer ni una sola crítica al seu partit. Falta saber si tenia respostes preparades per si algú s’hi referia.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari