Per què Josep Costa acusa ERC de “delictes que comporten presó”?

L'exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa, en una imatge d'arxiu (ACN)

L’exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa ha acusat ERC de cometre “delictes que comporten presó” per suposadament haver creat, segons defensa Costa, una “xarxa mafiosa” relacionada amb els mitjans de comunicació. Això ha manifestat l’exvicepresident de la cambra catalana en una publicació a la xarxa social X aquest dilluns, en la qual fins i tot ha parlat d’una “trama delictiva”, sense donar cap explicació concreta al respecte.

“La xarxa mafiosa que ha creat ERC per convertir els mitjans públics i privats en eines al servei de la seua estratègia política és una trama delictiva que gestiona arbitràriament i abusivament molts milions de fons públics. Delictes que comporten presó, sí. I s’hauria de dir més”, ha afirmat Costa, que no ha donat més detalls sobre les acusacions.

Hores abans d’aquesta publicació, l’exvicepresident del Parlament ha escrit a la xarxa social X un altre missatge en contra d’ERC en el qual ha assenyalat el responsable de comunicació i estratègia del partit, Marc Colomer, de qui ha dit que hauria d’acabar “a la presó” o “amagat a una cova”. “S’ha comentat poc que Marc Colomer, responsable de Comunicació i Estratègia d’ERC, va exercir durant sis anys des de la direcció de l’ACN, agència de notícies de la Generalitat. No serem un país lliure i digne mentre aquests personatges no acabin a la presó o amagats a una cova“, ha manifestat Costa.

(Visited 293 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari