Puigdemont recusa Llarena per pronunciar-se sobre l’amnistia

Els advocats de l'expresident retreuen al magistrat manca d'imparcialitat

El jutge Pablo Llarena a un acte públic
El jutge Pablo Llarena a un acte públic.

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha presentat una recusació contra el magistrat Pablo Llarena, instructor de la causa que pesa contra ell per presumptes delictes de desobediència i malversació, per haver-se pronunciat sobre la constitucionalitat d’una hipotètica amnistia als perseguits pel procés sobiranista català.

El fet va tenir lloc en un acte celebrat l’11 de setembre passat, i l’equip jurídic de Puigdemont considera que el jutge va demostrar, com li ha retret en ocasions anteriors, manca d’imparcialitat. Segons l’expresident, diversos mitjans es fan ressò de l’acte del dia 11 i recullen que Llarena hauria afirmat que hi pot haver un qüestionament de constitucionalitat amb la hipotètica llei d’amnistia.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari