Laura Borràs queda tapada per Turull i Puigdemont

L’expresidenta del Parlament,  Laura Borràs. ha deixat d’estar a la primera línia mediàtica des que va ser apartada del càrrec pel seu judici pels contractes quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes. Però tant ella com el seu entorn van pensar que això no faria que Borràs perdés pes públic, poder i presència, i que el partit seria el paraigua sota el qual es refugiaria, el que li donaria cobertura i el protagonisme que creuen que es mereix malgrat tot. Res més lluny de la realitat. Entre Jordi Turull, pres del procés que ara domina més de mig partit, i Carles Puigdemont, que s’ha centrat les negociacions amb el PSOE, Borràs ha quedat aparcada.

I és per això que el seu entorn reclama que sigui Junts qui li doni més presència pública per fer valer el seu nom i el que representa a dins i a fora del partit.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari