Trias posposa la seva sortida de l’Ajuntament al 2024 per “consolidar” el grup municipal

El líder de Junts al consistori no descarta entrar al govern de Collboni, però diu que té "poc sentit"

El líder de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha decidit endarrerir la seva sortida de l’Ajuntament de Barcelona durant “un temps”. Trias havia garantit –tant en campanya com després de la investidura- que es quedaria a l’Ajuntament fins al setembre o l’octubre d’aquest any, però en una entrevista a Ràdio 4 ha explicat que ha decidit allargar-ho després que “molta gent” li hagi demanat que es quedi “un temps més”. “Ho faré”, ha resolt, tot i que no ha volgut concretar fins quan té previst ser regidor i s’ha limitat a dir que “el proper any” ja no hi serà. Durant aquest temps, ha explicat, intentarà “consolidar” l’estructura del grup municipal i “perquè la política es calmi”.

D’altra banda, sobre la possibilitat d’entrar al govern municipal encapçalat per l’alcalde socialista Jaume Collboni, Trias ha assegurat que “mai es pot descartar res”, tot i que ha subratllat que ara mateix “té poc sentit”. El president del grup municipal de Junts ha recordat que ara mateix són a l’oposició i que ell n’és el cap, i que, per tant, tindria poc sentit entrar al govern. A més, ha remarcat que per poder-s’ho plantejar caldria que “Collboni no estigués coquetejant tot el dia amb Ada Colau“.

Trias també ha retret a Collboni que hagi optat per fer “apropaments” en la seva direcció a través “d’oferir llocs a gent que sap que s’aprecia i amb qui hi ha bona relació”. Trias ha posat l’exemple de Santi Vila, que presidirà un comitè d’experts en infraestructures, i ha assegurat que aquesta és “la tàctica” de Collboni.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari