Anirà Joan Tardà a la manifestació de l’ANC per la Diada?

Joan Tardà a RTVE

L’exdiputat d’ERC al Congrés Joan Tardà s’ha pronunciat respecte a la manifestació que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per a la Diada de Catalunya, l’11 de setembre, i ha deixat clar que no pensa anar a la convocatòria d’aquesta entitat per les acusacions que ha llançat els últims mesos contra ERC. La publicació de Tardà a la xarxa social X -abans Twitter- ha suscitat les crítiques de diversos personatges coneguts de l’independentisme, com el mosso Albert Donaire, la periodista Pilar Carracelas, l’exlíder de Podem Albano-Dante Fachín i l’actor i còmic Toni Albà.

“No entenc els dubtes d’Esquerra sobre si anar o no anar a la mani d’Assemblea el dia 11. Que hem de ser al carrer els indepes en la Diada, sí. Amb els qui ens acusen de petainistes no. I punt. Si ens hi volen, que rectifiquin, que és de savis fer-ho”, ha manifestat l’exdirigent republicà.

En resposta a la publicació de Tardà, Donaire ha contraatacat apuntant que “on us esperen és a Montjuïc el 12 d’octubre. No en tinc cap dubte”, mentre que Carracelas, per la seva banda, ha considerat que el que fa el republicà és “autoexcloure’s”, “com ha fet sempre ICV”. “Problema vostre”, ha afegit la periodista.

També ha reaccionat a les paraules de l’exdiputat d’ERC Fachín, que ha considerat que els republicans “estan més còmodes a un despatx pactant amb el PSOE monàrquic, que als carrers de Barcelona donant la cara davant de ciutadans independentistes crítics amb el seu partit”. “I els que hem de rectificar som nosaltres!”, ha exclamat amb ironia.

Albà, en la seva resposta a Tardà, ha afirmat que “entre tu, el mossèn, el Santaco i el rei Sol no sumeu ni mitja merda”. Malgrat la multitud de crítiques, el republicà no ha respost cap comentari.

(Visited 216 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari