Com va informar Ferrocarrils de la Generalitat de l’accident en què es va trencar una cama un operari divendres?

Dient una vegada i una altra als usuaris que demanaven explicacions a través de Twitter que es tracta d’una “avaria a les instal·lacions” i ocultant l’existència d’una persona ferida. El que va passar és que una màquina que feia treballs de manteniment nocturn a l’estació de Peu de Funicular es va desfrenar i va baixar a gran velocitat per un tram amb una pendent considerable i va acabar sortint de la via i xocant contra una altra màquina que estava treballant a Sarrià. Com a resultat de l’accident, un dels treballadors implicats va patir una fractura en una cama i va ser traslladat a l’Hospital Clínic. Els danys a la infraestructura van obligar a tallar durant tot el dia la circulació de trens entre les estacions de Sarrià i Tres Torres.

Molts usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) van demanar explicacions a través del perfil de Twitter de la companyia i l’ùnica resposta que van rebre és que el servei entre Tres Torres i Sarrià es feia amb busos especials o amb la línia 69 dels autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona “a causa d’una avaria en les instal·lacions”. L’accident va tenir lloc el dia abans que FGC suspengués el servei de trens entre les estacions de Gràcia i Sarrià per renovar les vies. La manca d’informació de l’accident va fer que molts usuaris creguessin que FGC els enganyava i que les obres havien començat abans del previst.

“No teniu vergonya. Heu avançat les obres”, va lamentar un tuitaire. “Quina poca vergonya!! Les obres començaven demà, no avui. La gent també treballem l’Agost”, es va queixar un altre. “Traspàs a Renfe ja”, va demanar un tercer.

(Visited 5.760 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari