Ernest Maragall no descarta entrar al govern de Barcelona

El líder d'ERC admet haver tingut converses amb l'alcalde Jaume Collboni, i amb Ada Colau

Ernest Maragall, alcaldable d'ERC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN)
Ernest Maragall, alcaldable d'ERC a Barcelona (Sílvia Jardí, ACN).

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, no descarta l’opció d’entrar al govern de Barcelona amb el PSC i el BComú. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assenyalat que “el que no es pot permetre a la ciutat és tenir un govern que no respongui en nom de res” i ha exigit que abans del ‘qui’ i el ‘com’ cal parlar del ‘què’.

Maragall ha explicat que s’ha reunit i ha parlat del tema amb l’alcalde Jaume Collboni i amb l’exalcaldessa Adda Colau. Reconeix no tenir la “pressa” que té Colau “per entrar al govern”, però que estan en negociacions, “és la nostra obligació”. Encara no hi ha un acord comparable en “qualitat i profunditat” al que van arribar amb el candidat de Junts, Xavier Trias.

Ha advertit que el que no faran serà “simplement negociar l’entrada al govern” local, i ha avisat que la proposta del seu partit implicarà un plantejament d’una ambició que hauran d’estar en condicions d’afrontar.

Preguntat per la seva continuïtat a l’Ajuntament de Barcelona, Maragall s’ha obert a prendre la decisió que correspongui “pensant més en l’esdevenir i el futur immediat” i ha afegit que quatre anys són molt llargs.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari